Foto: Per Karlsson

Kära läsare och cyklist

KrönikaTranspiration AB har har fått nya medarbetare, en stab av programmerare och redaktörer arbetar just nu för att skapa sveriges häftigaste träningscommunity.


Jag har fått den stora äran att presentera mig som ny redaktör för cykla.se, en viktig nerv i cyklistens liv.

Cykla.se kommer att fortsätta leverera träningstips, kostråd, kittlande krönikor, spännande intervjuer och en massa annat smaskigt material. Ni kommer, med mig som redaktör, att få bekanta er med ett antal kända och okända namn framöver. Några av dem som kommer att dela med sig av sitt kunnande är Catharina Berge, Sveriges första ultracyklist att slutföra Race Across America, Mattias Reck, Förbundskapten för Herrar landsväg och före detta elitcyklist, Gabriella Rosén, prylnörd och cykelförsäljare, Karl Börjesson aka Batman, Sveriges snabbaste cykelbud samt Jill Holmström, legitimerad dietist, personlig tränare, SAFE-lärare och föreläsare.

Cykla.se ska fortsätta att vara en plats för dig som ännu inte hittat självförtroendet att lyfta cykeln över den där hala roten, för dig småbarnsförälder som desperat letar träningstider i sömlöshetens och infektionernas gränsland, eller för dig som rullar på en ärvd biltemacykel och fyndar på Blocket.

Men även för dig som, liksom jag själv, förvarar dina cyklar i sovrummet och hittar halvätna energybars i strumplådan. För dig som ser personalen i cykelbutiken som de närmaste vännerna.

Jag hoppas att vi tillsammans ska fortsätta att skapa en dynamisk sajt där vi kan dra nytta av varandra. Att kommentarsfälten ska fyllas av positiv energi och att vi ska dela tips och erfarenheter. Att forumet blir en plats att finna inspiration och nya vänner på.

Mitt eget driv föds ur adrenalin. Jag är en rastlös kicksökare som älskar att susa fram över asfalten, eller i skogen, året runt.

Jag har cyklat hela mitt liv, mest till och från stallet. När jag fick barn såldes hästen, som blev alltför tidskrävande, och två fina cyklar inhandlades. En racer och en mountainbike. Eftersom jag till naturen är en nörd satsade jag hela mitt sociala och ekonomiska kapital på att bli cyklist. En hobby som för mig inte bara handlar om att avsätta några timmar per vecka utan som i sig blivit identitetsbärande.

Yrkesmässigt har jag tidigare haft förmånen att få prova på lite olika projekt: Tidningsmakeri, film, internationella projekt och forskningsrapporter finns i bagaget. Nu hoppas jag att, tillsammans med er, få fortsätta utveckla och utvecklas med cykla.se.    

7 kommentarer till artikeln

JOHNNY ÖSTBERG
1962 • UPPSALA
#1
24 februari 2013 - 15:18
Lycka till
Ronny Johansson
1953 • Umeå
#2
24 februari 2013 - 17:23
lycka till
1964 • Södertälje
#3
24 februari 2013 - 17:29
Lycka till
Flavio Donatello
1957 • Sundbyberg
#4
24 februari 2013 - 21:28
Lycka till!!
1978 • stockholm
#5
24 februari 2013 - 21:45
Tusen tack för lyckönskningarna.
Claes Lund
1954 • Järfälla
#6
25 februari 2013 - 22:55
Kul med nytt blod i cykelådrorna.
Stellan Axelson
1954 • Motala
#7
3 mars 2013 - 13:41
Fantastiskt roligt Matilda, grattis till uppdraget, jag ser fram mot att få läsa dina ledare och kåserier.
Jag utgår från att vi får nöjet att ha dig sovande på biljardbordet även i fortsättningen.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.