Nu söker vi dig som vill testa ett nytt system Foto: Shimano

Testare av nya skor sökes

PrylarShimano ringde och berättade om en helt ny serie cykelskor och pedaler, Click´r. Tanken bakom systemet är att de, till skillnad från vanliga cykelskor, ska vara både enklare att klicka i och ur samt fungera bättre att gå i. Nybörjare och kanske framförallt cykelpendlare ska kunna promenera i skorna när de klivit av cykeln.

Så långt teori. Nu vill de att vi ska testa hur det funkar i verkligheten. Av erfarenhet vet vi att det är svårt att testa och bedöma objektivt. Hur vi än skriver känns det lätt vinklat och trovärdigheten ifrågasätts. Vi kom därför överens om att ni medlemmar ska få bli testare istället.

Sagt och gjort. Vi har byggt ett formulär där du kan ansöka. Tio personer, med olika bakgrund och erfarenhet, blir testpiloter och får skor och pedaler hemskickat. Blir du utsedd skriver du om skon vid tre tillfällen, första intrycket, efter några månader och till sist en utvärdering. Allt kommer att publiceras så att andra får del av testet.

Så nu söker vi dig som är intresserad av att bli testare här på sajten. Fyll i formuläret så får vi se om det blir du som drar på dig skorna och får dela med dig av dina tankar.

2 kommentarer till artikeln

Millan Johansson
1972 • Forshaga
#1
21 mars 2013 - 17:38
Provar mer än gärna! Det låter som en toppen lösning med kombinerade cykel/gå skor. Skulle passa både min träning och vardag. Skulle bli oerhört tacksam om jag fick äran att vara "testpilot"
Millan
Jason
1968 • Älta
#2
14 april 2013 - 11:03
När väljer ni testare?
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.