Gott nytt cykelår

Ledare2013 är snart slut, ett år fyllt av rullande hjul, ömma bakar, mycket fika, några vurpor och många spännande cykellopp.

Tillsammans har vi 2013 gjort Cykla till en sajt för möten och diskussioner. Vi har delat träningstips, kostråd, tävlingsberättelser och en massa annat kul. Ibland har det uppstått debatt, ofta har vi peppat varandra och alltid har kärleken till cyklingen varit gemensamt fokus.

Året som gått har varit fyllt av spännande cykelhändelser, svenska cyklister har rönt framgång internationellt, cykelpendlingen och försäljning av cyklar och accessoarer ökar i Sverige och alltfler registrerar konto på Cykla.

Ni är nu cirka 10 000 registrerade medlemmar, spridda över hela landet, som tillsammans cyklar ungefär 500 000 mil per år, och jag hoppas att vi under 2014 ska fortsätta växa och utvecklas gemensamt.

Jag skrev i min första text här, för nästan ett år sedan, att jag hoppades att vi tillsammans ska skapa en dynamisk sajt där vi kan dra nytta av varandra. Att kommentarsfälten ska fyllas av positiv energi och att vi ska dela tips och erfarenheter. Att forumet blir en plats att finna inspiration och nya vänner på.

Jag hoppas att 2014 leda oss i fortsatt positiv riktning, att vi ska ta hand om varandra, stötta varandra, cykla mer och längre och framförallt inte glömma att cykling ska vara roligt.

Gott nytt cykelår!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.