Foto: Micke Fransson

Röster om dåtid och framtid 1

ReportageUnder året som gått har många bidragit till att göra Cykla den det forum vi är idag. En del har skrivit tips, andra blivit intervjuade, en del debatterat och ytterligare några levererat härliga tävlingsberättelser. Här ger några av dem sin syn på året som gått och berättar om vad de ser fram mot 2014.

Klas Johansson,  Probikefit, Chefsmekaniker Team Vacansoleil-DCM, Cykelansvarig Cykelförbundet 

Vad var bäst med cykelåret 2013?

Emmas VM-Silver, Emilias SM-Guld, Att sitta i Service bilen under Milano-San Remo (snö) och VM linje (Monsunregn), att genomföra min trippel av Grand Tours för andra året i rad samt att jag och Martin Vestby fick putta igång Servicebilen under damernas VM-linje då chauffören akut behövde en kurs i att Starta i backe...

Vad ser du mest fram mot cykelåret 2014?

En höjd Svensk Internationell nivå, både damer och herrar som kan krönas med en Guld-medalj på VM! Att fler gör Bikefit och får känna den underbara känslan av en perfekt position på cykeln!

Cecilia Ohlsén Börjesson, CK Nollåtta

Vad var bäst med cykelåret 2013?

Damernas linjelopp på Cykel-VM från TV-soffan. Plus min cyclocross som uppgraderades med extra gaffelrörsförlängare och möjliggjorde cykling långt in i graviditeten.

Vad ser du mest fram mot cykelåret 2014?

Comeback på tävlingsbanan med CK08 Ride of Hope's damelitlag!

 

 

Emy Åstrand, motionscyklist

Vad var bäst med cykelåret 2013?

Vänern runt! Det var ett fantastiskt kul lopp, litet, opretentiöst och sjukt roligt att cykla flera dagar i sträck. Jag var också i Belgien och cyklade och det var en speciell upplevelse, kul att köra i andra miljöer, i de branta kullerstensbackarna och tillsammans med min förebild Catharina Berge.

Vad ser du mest fram mot cykelåret 2014?

Jag är peppad på att cykla långloppet Northern lights Route marathon, låter fantastiskt att få cykla i midnattsolslandskap. Känns också som att det var min grej att få cykla lopp flera dagar i sträck.

 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.