Allt inför Vätternrundan

Tidningen CyklaGrupplogi
Logi på hårt underlag i gruppförläggning under Vätternrundan bokar du på torsdagen och fredagen i hamnen eller via Svecia Travels www.sveciatravels.se. Kostnad är 300 kr per person. Du får då disponera en liggplats från torsdag kl. 17:00 till söndag kl. 10:00. Tag själv med madrass och eventuell sovsäck.

Beställ löpande rapporter som SMS
Genom att prenumerera på vår sms-tjänst kan du få alla mellantider och sluttider som sms-meddelande för den cyklist du prenumererar på. Såhär beställer du SMS-rapportering:  Skriv in loppets kod (Vätternrundan = V), följt av mellanslag och startnummer för cyklist du vill följa (ex. V 12387). Sänd meddelandet till 72 456. Kostnad 30 SEK.

Vätternrunda-appen
 Är fullspäckad med information (för såväl cyklister som publik), har grymma kartor och möjlighet till pushnotiser (för att kunna följa specifika cyklister under loppen). Ett nytt lättförståeligt flöde i informationen och enkel tillgång till kartorna genom tabbar gör appen till ett komplett stöd. I år uppdateras den för att göras ännu bättre, men du som redan haft den kommer känna igen dig.

Om du tänker följa en cyklist MÅSTE du se till att aktivera pushnotiser i din telefon. Konsultera din telefons bruksanvisning om du är osäker.

Vätternrundan webb-tv
Vätternrundan fortsätter med sin webb-tv. På samma tider med start från kvällen fredag 12 juni till och med midnatt på lördag 13 juni. Gå in på www.vatternrundan.se för mer information.

Ta med startbeviset till Motala

Startbeviset hämtar du själv på Mina Sidor på vatternrundan.se innan loppet. Observera att för att få inloggningsuppgifter till Mina Sidor måste din e-postadress finnas registrerad hos Vätternrundan. Anmäl den omgående om det inte redan är gjort till info@vatternrundan.se. Om du  inte har tillgång till dator eller skrivare så hjälper vi dig på plats i Motala. Kom i god tid!

Om startnummer och starttid
Din starttid kan du se under ”Se din anmälan” och Mina Sidor på www.vatternrundan.se. Om din starttid inte passar kan du byta i mån av plats i hamnen innan start. Kostnaden är 200 kronor.

TÄNK PÅ!

 1. Du måste hämta ut din nummerlapp senast 60 minuter före start. Gärna tidigare.
 2. Din cykel ska vara utrustad med reflexer och tänd belysning när det är mörkt, från skymning fram till 03:00.
 3. Du måste ha godkänd cykelhjälm.
 4. Du får inte använda tempobågar eller så kallade bullhornstyren.
 5. Liggcykel (HPV-cykel) är inte tillåtet utan dispens.
 6. Endast tvåhjuliga cyklar är tillåtna.
 7. Du får inte ha privat följebil eller företagsbil med dig runt banan.
 8. Du måste vila minst sex (6) timmar efter fullföljd Vätternrunda innan du sätter dig bakom ratten.
 9. Du måste följa de trafikregler som lagen föreskriver. Du är trafikant med ansvar för ditt eget och andras liv och har inga privilegier gentemot övrig trafik.
 10. Du måste underteckna startbeviset med försäkran om att du följer de regler som står angivna, samt ta med det till nummerlappsutdelningen.
 11. Överlåtelse av startbevis tillåts inte.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.