Cykla blir Cykel

Om sajtenRedan 2007 startade vi cykl.se som första systersajt till jogg.se med fullt fokus på cykel.
Våren 2010 startade vi sedan upp Cykla.se, på samma bas. Nu med Vätternrundan som partner och med fokus att vara communitysajten där man analyserar, diskuterar och planerar sin träning och sina lopp. Inte bara för Vätterncyklisterna utan för hela cykelsverige.

Efter sex års samarbete går vi nu skilda vägar. Comminutydelen med träningsdagböcker forum, bloggar mm. kommer vi att ta ansvar för  och utveckla även i fortsättningen och ni hittar det numera på cykl.se (glöm inte uppdatera bokmärkena). Vätternrundan tar helt över driften av Cykla.se som lanseras inom kort med ett mer redaktionellt fokus.

Så välkomna till Cykel / cykl.se - Cykelsidan av Svettigfamiljen! Vi är rätt säkra på att ni kommer at känna igen er. Som en lite nyhet har vi också lagt till att vi nu har möjlighet att välja hur man ska se listor och summeringar på sajten. Det betyder att listor och totaler kan visas beroende på löpning, cykel, skidor och träning totalt oavsett vilken sida du hänger på. Du kan  ändra för dagen på Medlemssidan och tillsvidare under Inställningar.

En hel vår ligger framför oss, så om du inte gjort det ännu är det hög tid att ta fram cykeln smörja kedjan och pumpa däcken.

Nu kör vi!

1 kommentarer till artikeln

0 •
#1
18 juni 2020 - 09:34
Cycling is the topic on which all information is just written, You guys are always waiting for those instructions which come with a kind of information which is just that this is the way we can easily make our body fit and https://www.a-writer.com/research-papers/ really serious for this working.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.