MyNav 700 gps och cykeldator i ett

MyNav 700 Bike Pro

PrylarGps för cyklister, vandrare och bilister

MyNav 700 verkar kunna bli en riktig höjdare för alla som gillar gps. Med möjlighet att ställa in olika lägen specifika för cykling, vandring, bil, kombinerat med olika routingkategorier ska vägvalet bli anpassat så att alla blir nöjda slut med tips om motorväg för cyklister med andra ord.

MyNav 700 är tvilling till VDO GP7. Det är italienska firman Giove som tillverkar båda. VDO GP7 säljs med färdiginstallerade tyska kartor och Sverige som tillval medan MyNav 700 finns klar för bruk i Sverige levererad med bilkarta och valfri region av Topo Sweden Plus (1-9).

Autorouting, alltså att gps anger vägen från start till mål, med MyNav 700 sker dynamiskt både med pil på skärmen och röst som är språkkunning och fixar italienska, franska, spanska, engelska, tyska och svenska, dynamiskt innebär att vid felkörning eller om nytt mål sätt sätts upp så räknar gps om rutten.

Men med ett pris på kring 7000 kr känns som läge att inte skynda fynda kanske utan i stället vänta in lite användarkommentarer från dom som är riktigt sugna och hoppar på tåget direkt.

3,5 tums pekskärm
Sirf Star 3
10 timmars driftstid med 3 AAA-batterier
Navteq bilkartor
Sverige Topo i nio delar
Pulsband Ant+
Hastighets- och kadenssensor Ant+
Cykeldator
MapManager
PC-sport programvara

Läs mer om MyNav 700

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.