ReSkin BikePatch skavsårsplåster för cyklister

Skavsår i baken

PrylarDet svider. Det irriterar. Det gör ont. Skavsår i baken är inte kul. Men att göra uppehåll i träningen eller ställa in ett lopp för att problemet ska hinna läka och försvinna är inte heller så roligt. Kan skavsårsplåster rädda situationen?

Svaret är Ja! lösningen är värd att testa i alla fall om skavsårsplåstret heter Reskin Bike Patch. Det är ett tunt och väldigt smidigt plåster - töjer sig i alla riktningar - som trycks fast i baken och sitter utan att skrynkla är dessutom lätt och överraskande smärtfritt att dra av efter timmar i sadeln där plåstret fungerat som ett extra lager skinn.

OBS! Det gäller att huden är torr och ren för att plåstret ska sitta bra smörj alltså inte in baken med vaselin innan Reskin trycks på plats.

Reskin Bike Patch kostar 30 kr, finns även i trepack för 60 kr, vilket kan kännas rätt så dyrt. Men om alternativen är att tiga och lida och förvärra såret eller vila för att låta såret läka så känns priset mera ok. Det gäller särskilt som plåstret kan återanvändas Reskin anger 4-6 gånger följ tvättinstruktionen noga så kan nog antalet stämma.

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.