Premiär för Svenska Sportmässan

PrylarJönköping 19-20 november. Det är lätt att gilla initiativet att arrangera en mässa för alla som tränar cykel, löpning, simning och skidor: Svenska Sportmässan. Visst, cykel dominerade helt klart premiären på Elmia, men grunden är lagd för något som kan bli riktigt stort.

Utbudet av prylar på Svenska Sportmässan var alltså cykel, cykel, cykel, landsväg och mountainbike, mera cykel och cykel, sedan också lite triathlon och skidor, men löpningen fick man leta efter innan äntligen skor från Pearl Izumi dök upp.

Då kändes föreläsningsprogrammet mera komplett och i sig helt klart tillräckligt för att motivera ett besök på mässan med möjlighet att lyssna på Tomas Grönqvist Vätternrundan: 30 mil på 30 minuter, Anders Olsson "The Swedish Torpedo": Det finns inga gränser, Fredrik Zillén: Vägen till ett effektivare löpsteg, mfl bra föreläsare med intressanta ämnen.

Under mässan arrangerades också olika "clinics" med test av pulszoner, träningsdiskussioner, prov av bikefit, vallatips för alla typer av snö, sim i våtdräkt på Rosenlundsbadet, tankar kring ett bättre löpsteg...

Alla som sedan hade energi kvar och gick på After Mässa som hör till Svenska Sportmässan med mingel - mat för dom som vill - dans - snack av Roberto Vacchi och Anders Adamsson, fick en bra avslutning på en lång dag .

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.