Kampen innan XL-Galan

Jag vaknade med ett ryck klockan 7 i morse. Jag hade försovit mig. När ljuset genom fönstret väckte mig konstaderade jag att jag måste ha stängt av väckarklockan i sömnen. Lite smått krasslig men hade så mycket inbokat på jobbet att jag masade mig upp i varje fall.

Jag hade en del möten inbokade på jobbet och efter jobbet skulle jag vidare till XL-Galan och kolla när min dotter skulle springa 4x200m stafett. Då var jag vara tvungen att hitta alla sätt att "friskna till".

Till frukosten såg jag till att få i mig både proteiner, C-vitamin och andra vitaminer. Som lite extra hjälp tog jag lite kosttillskott.

   Under dagens fortsatte jag att stoppa i mig för att lindra den eskalerande krassligheten. Jag käkade zyx........

 

Till fikat hoppade jag kaffet och ersatte det med lite te....

 

Jag kände mig helt ok på förmiddagen. Men framåt eftermiddagen började jag känna mig lite illamående också och en huvudvärk kom krypande. Tog därför också en huvudvärkstablett.

 

Men kampen mot illamåendet fortsatte. Jag var livrädd för att ha åkt på magsjuka. Jag ville absolut inte missa XL-Galan eftersom att min dotter skulle springa.

Jag tog det lungt, gick långsamt, drack mycket och höll mig så stilla som möjligt. När jag kom till Gullmarsplan köpte jag lite vitaminvatten i pressbyrån. Och plötsligt var jag "hur frisk som helst". Jag mådde bra och tänkte att nu kommer jag att överleva den här kvällen.

Jag och min mamma satt på läktaren och kollade in min duktiga dotter som sprang första sträckan på stafetten. Hon sprang allt vad benen bar i 200 meter och gjorde en jättebra växling trots att hon är väldigt ny friidrottare.

 

Sedan var det bara och vänta in att alla heat var klara för att höra om de gick vidare till final. Det gjorde de inte men tränarna var mycket nöjda med deras insats då de gjorde ett bra lopp med snygga växlingar.

Sedan var det invigning och de "stora stjärnorna" skulle börja sin tävling.

På arenan i andra roller än tävlande, kunde vi se stjärnor som Stefan Holm, Kajsa Bergkvist och Carolina Klüft.

 

Vi satt och kollade på hela XL-galan och fick se fantastiska insatser av Angelica Bengtsson (stavhopp), Emma Green (Höjdhopp) och Iréne Ekelund (60m) som endast 15 år gammal gav sina äldre medtävlande en match.

Ni kan läsa mer om galan här.

Ju senare det blev desto mer blev jag påminnd om att jag är förkyld. Väl hemma på hemmaplan började näsan rinna till ordentligt. Nu ska jag köra ett sista steg för idag mot en frisk kropp. EN GOD NATTS SÖMN!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.