En riktigt bra träningsdag, med ett paket som bonus

En bra start på dagen genom en lämning på dagis och sedan vidare för att hänga på låset hos Posten. Kändes som om jag framstod som betydligt mer stressad än jag egentligen var, då jag stod där och fingrade på telefonen för att få tiden att gå. Fick till sist med mig detta kompakta brev.


Lyckades hålla mig från att öppna det i bilen, ville hellre ha lite lugn och ro på jobbet. Vilket var svårt, det är ju så barnsligt roligt med paket!

Väl framme på jobbet så fick jag äntligen chansen att öppna. Och det var bra packat för det rymdes enormt många roliga vårnyheter från Pearl iZUMi. Har inte hunnit testa något på riktigt ännu, men den nya Ultra-serien verkar oerhört lovande! Rapporter kommer framöver.

Ja, jag kunde faktiskt inte göra en snyggare display än detta...

Hann med en hel del träning idag också. Min vana trogen så passar jag på att köra tuffare saker på cykeln nu, medan löpningen går ut på att vänja kroppen vid att samla km i distanstempo. Och jag har snöat in på tröskelpass nu för tiden, så ytterligare ett sådant lades till samlingen idag. Det började med 15 min uppvärmning, följt av 4x15 minuter kring på just tröskelbelasting. Det följdes av 5 lugna minuter innan jag snabbt bytte om, för att hoppa upp på löpbandet. Väl där så avnjöt jag 25 minuter i 4.30min/km. Efter det så fanns det inte mycket tid att spela med, men jag klämde ändå in lite styrka för benen, vilket verkar få mina hamstrings att må riktigt bra. Totalt 2 timmars träning, tack vare lite avbokningar på jobbet, det gäller att passa på att träna då tillfälle bjuds!

Mycket trött och nöjd just nu, försöker ladda om genom att få i mig tillräckligt med kalorier nu, ett verkligt lyxproblem kan jag lova. Imorgon väntar, förmodligen, en lugn mil utomhus i det "fina" snövädret.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.