Örebro outback

 1. Expedition Örebro
  Expedition Örebro är en ideell förening vars mål är att skapa nya mötesplatser genom tävlingar och arrangemang i Örebro med omnejd. Vill man som deltagare motionera eller tävla avgör man helt själv. I Expedition Örebros arrangemang kan alla delta oavsett nivå och rörelseförmåga, även personer med funktionsvariation.

  För varje betald anmälningsavgift går pengar tillbaka till det lokala föreningslivet och välgörande ändamål.

  I mitten av september 2019 kommer vi utannonsera 2020 års aktiviteter.

  Expedition Örebro - mer än ett lopp!

  Örebro Outback, 7 september 2019
  Örebro Outback är en cykeltävling lördag 7 september med start vid parkeringen till Naturens Hus klockan 11.00 och målgång samt avslutningsaktiviteter vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog. Sträckan är ca 28 km och det är den nyanlagda cykelleden till Katrinelund som ska trampas. Det kommer finnas 2 vattenstationer utefter vägen
  Spurtpris kommer att finnas i anslutning till Hjälmarbaden
  .Uppvärmning sker från 10.00 under ledning av Friskis & Svettis Örebro.
  http://www.bergslagencycling.com/leisure/oerebro/katrinelundsturen/

  Priser till dom 3 första personerna I dam respektive herrklass i form av upplevelser som vi återkommer om.
  Dessutom kommer alla som cyklar få en funktionströja efteråt och ett antal slumpvisa priser så att alla som deltar har chans till vinst .

  Vid Katrinelund kommer det finnas möjlighet till dusch och ombyte. Väl där möts man av en matmarknad med lokala aktörer, familjeaktiviteter som hoppborg och musikunderhållning samt mycket mer. Det finns goda möjligheter för alla deltagare att belöna sig själva efter genomförd tävling med god mat och dryck.

  Till de avslutande aktiviterna vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog är självklart familj och vänner varmt välkomna!

  Expedition Örebro bjuder alla deltagare i Örebro Outback på transport tillbaka till Örebro city via båt eller buss. Även cyklarna transporteras tillbaka till Örebro.

  Alla priser i tävlingen oavsett om det är slutpriser eller spurtpriser kommer bestå av upplevelser. Exempelvis är spurtpriset en trerättersmiddag för två personer på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog.

  Kostnaden för att delta är 350:- varav 50:- går oavkortat tillbaka till valfritt välgörande ändamål. Gör man inget val vid sin anmälan går pengarna till Örebro Stadsmission. Betalning sker via Swish till 123 515 44 89.

  Uthämtning av nummerlappar sker från måndag 2 september på Lindells Cykel & Sportaffär i Behrn Arena.

 2. Cykel
 3. 28,00 km
 4. 7 september 2019
 5. Expedition Örebro
 6. www.expeditionorebro.com/news/...
 7. 100% ospecificerat
 8. Katrinelunds sjökrog, Örebro, Örebro, Sverige
 9. Robert Fält, Örebro